WHAT I'VE BEEN UP TO

Fredag: Jobbade till stängning, kom hem och skjutsade Timmy och Tuben till Roffe, kom hem igen och lagade middag till en ensam person (som faktiskt var ganska nöjd över lite quality time med sig själv), somnade och..
Lördag: ..vaknade utvilad och gick till jobbet, massor att göra inklusive slå in liten present till Natasja som stod för kvällens födelsedagspartaj, kom hem och gjorde mig i ordning, blev tillsammans med Sabina skjutsad till Odensvi där kalaset hölls, hade en del seriösa konversationer (och även en del oseriösa), åkte taxi med världens roligaste chaufför till BMB, dansade på alla dansgolv vi kunde hitta (alltså de vanliga tre), karatesparkade en närgången kille i arslet (..), blev less och gick till TipTop med Sabina och köpte tre kebabtallrikar och en kycklingtallrik. (Så hungriga var vi dock inte, två av kebabtallrikarna var till Timmy och Roffe som satt hemma och tittade på UFC.)
Söndag: Vaknade snäppet segare i huvudet än dagen innan men tog en rask promenad till jobbet och ångade på ganska bra hela dagen. Kom hem vid halv fem och kraschlandade bredvid Timmy i soffan. Somnade självklart inom en kvart och gick därför inte och la mig i tid, vilket ledde till..
Måndag: ..årets sovmorgon. Började jobba 13 och fick gå hem igen vid 16. Fick med mig Jannica på Åsas älskade måndagspass och mådde som en gud när jag sedan satt i soffan nytränad, nyduschad och med maten framför mig. Att det var nudlar gjorde mig ingenting och förklaras med att det helt enkelt är sista dagarna innan lön. Fick reda på att skatteåterbäringen blir precis en sådan och inte en restskatt, jag blir närmare bestämt 6200 kronor rikare lagom till semestern. Där och då kändes nudlarna därför helt okej.
Tisdag: Sov återigen lite för länge men det är svårt att inte göra det när man är ledig. Steg upp och åt frukost framför Top Model, tog tag i lite städning eftersom vi har första visningen på lördag. Rensade även avloppet i duschen och höll på att kräkas på mig själv trots att jag inte andades på typ en timme.

I nuläget är det alltså fortfarande tisdag, Timmy har hunnit komma hem från skolan och sedan åkt iväg igen för någon sorts hockeymatch med gamla Maxi-gänget. Emelie kommer och hämtar mig om en halvtimme för att vi ska titta på, och jag insåg precis att jag borde get going om jag ska hinna svida om till något trevligare än mjukisshorts och t-shirt och även hinna äta.

Så that's it for today.

Den här kan jag förresten bjuda på också, jag och mongot i lördags.



Hej då.

KOM OCH KÖP..

..Bomansgatan 18 E!

MAKEOVER!




De här sötnosarna har stått i min garderob i några månader, aldrig använda av den enkla anledningen att det inte riktigt är säsong än.
Jag har sedan jag köpte dem funderat på hur de skulle se ut i blått/svart istället för blått/trä och igår gjorde jag slag i saken.
Fram med målarfärg, tidningspapper och sminkpensel som aldrig används och så här supersnajsigt blev det:




Nu funderar jag mest på om jag borde måla om klacklapparna också, eller skippa det och istället bara gå och klacka om dem.
Men det är ju en världslig sak.

Apropå makeover så har även vår lilla lya fått sig en sådan.
Mäklaren var här igår och tog lite bilder och inför det tänkte vi att det kan vara smart att börja flytta ut lite grejer så det inte ser ut som en lagerlokal här.
(Efter att Timmys föräldrar rensat ut först mormor Ellys hus och sedan sitt eget, har vi fyllt på våra 43 m² med ännu mer grejer som "kan vara bra att ha någon gång".)
Sju flyttkartonger senare var lägenheten någorlunda rymlig igen, men jag kan meddela att varenda en av de 89 m² vi får på Statorvägen kommer behövas..

Apropå nya lägenheten så var vi idag ute på turné igen, denna gång tittade vi på badkar och tapeter.
Badkarsletandet gick ganska bra, dock är det svårt att komma någon vart när vi inte har de exakta måtten på badrummet.
Tapetletandet gick sådär. Jag börjar nästan önska att det bara fanns tre-fyra olika tapeter att välja mellan, eller att någon kunde komma hem till oss och säga vad som skulle passa bäst överallt. Någon som känner sig manad?

(Annonsen på lägenheten kommer förresten ut på internet imorgon eller på fredag, och visningar är lite löst inplanerade till nästa lördag och tisdagen efter det. It's on!)

Anyways, nu blir det sängen och sedan tidig uppstigning eftersom jag och Kim ska på utbildning i Stockholm imorgon. 07.30 går tåget och jag kommer vara tröttare än döden, men det gör ingenting eftersom jag kanske kommer ha tid att springa in och krama Frida!
Jävla Josse jobbar för långt från stan så hon får vara utan.

Hej då.

MÅNDAGSHUMOR

Det här är Kims katt, Bernard.
Han är ungefär ett halvår gammal, väldigt sällskapssjuk och älskar att förstöra saker (helst på natten).



Hahahaha.


Hej då.

LEDIG LÖRDAG

Den här dagen började strålande.
Jag drog mig upp vid 10.30, slängde på mig träningskläderna, pussade Timmy på pannan och sa att jag skulle iväg och träna (vilket han självklart inte minns utan lite senare ringde och undrade var jag var).

Träningen gick dock inte särskilt strålande.
Med en dryg kvart kvar av passet dog musiken och lamporna släcktes.
De tre sista konditionslåtarna blev istället stretching utan musik och alla fick åka hem, lite mindre utpumpade än planerat.

Nu sitter jag här i soffan och har utöver den halvhjärtade träningen även avklarat dusch och frukost.
Planerna för dagen är inte många, men innehåller i alla fall en sväng till IKEA inklusive ett stopp hos Timmys föräldrar.

Solen skiner fortfarande som aldrig förr (eller ungefär som igår..och även några dagar innan det) och det kan man ju inte annat än gilla.
Om fyra veckor är vi i London och en månad efter det börjar vi flytta in i nya lägenheten.
Och då är det maj och min födelsedag, och på dessa breddgrader är det typ lika med sommar.

Och apropå sommar.. Nu styr vi upp det här, tjejer! ♥





Hej då.

YEAH!

HEJ!

Helgen var smashing.
I fredags jobbade jag till 19.15 och mötte sedan upp Timmy & co (i det här fallet Janne och Annika) för att fira den sistnämndas födelsedag med middag på Ruffino.
Vi åt och drack och drack och åt tills klockan var drygt 22 och taxin körde oss till Johanneshöjden och årets tröttaste "förfest". Jag, Timmy, Roffe och Tuben satt i en dryg timme och sa "herregud vilken dålig förfest", "det här är den sämsta förfesten någonsin", "jag vill gå hem", och så vidare, tills klockan blev tolv och killarna drog ner på stan och jag blev avsläppt på Bomans. Dock inte avsläppt som i du-får-inte-följa-med-gå-hem-och-sov utan avsläppt som i snälla-släpp-av-mig-jag-jobbar-imorgon".
(Det var alltså jag som stod för "jag vill gå hem".)

Lördagen bestod alltså av jobb till 16.15, varefter jag cyklade hem och möttes av tre trötta boys i soffan. David och Sabina anslöt lite senare (och även två kompisar till Timmy som jag aldrig kommer ihåg vad de heter) och sedan var festen igång.
Vi spelade Rockband, shottade, drack upp allting drickbart i lägenheten, osv osv osv.
(Hade det inte varit för att jag för en gångs skull var ganska aktiv med kameran så hade jag inte haft full koll på vad vi egentligen gjorde, men det är hur som helst ett under att vi inte bor på gatan nu.)

(Tack och lov drack jag inte bara hysteriska mängder alkohol utan även hysteriska mängder vatten, så när det var dags att gå och jobba söndag morgon mådde jag som en gud.
I alla fall under omständigheterna.)




Nu ska jag dra mig mot jobbet, jobb 9.30-16, samma imorgon, 13-16 på fredag och sedan är det HELG!

Och solen skiner som FAN!

YEAH!!


Hej då.

OH HAPPY DAY

Hur firar man bäst en ny lägenhet?



Ah.

Hej då.

..

..eeeej! HEJ HEJ HEJ till Statorvägen 5!



Hej då!




A WALK ON THE WILD SIDE

Nu vill jag ju verkligen inte göra samma misstag som jag gjorde förra gången vi hade en lägenhet på kroken.
Jag ropade HEJ HEJ HEJ! till Violstigen 7 och vips så blev det HEJ DÅÅÅÅ istället.

Men nu är det så nära att jag inte riktigt kan hålla mig längre.



Heeee.....

RSS 2.0