10 ORSAKER

att inte skriva ett långt och seriöst inlägg idag:

  • Jag är bakis.
  • Jag är trött.
  • Jag har blivit beroende av mitt Snake Deluxe-spel på mobilen och kunde knappt pausa i det för att skriva det här.
  • Jag måste fortsätta spela Snake och slå Timmys rekord så han slutar retas.
  • Jag orkar inte.
  • Jag ids inte.
  • Jag har inte så mkt att skriva om.
  • Jag kan skriva imorgon istället.
  • Jag har ingen lust.
  • Jag har fortfarande inte gjort den här bloggen officiell, så ingen blir besviken om jag inte skriver.

Sååå.. Hej då.

HAHA

Jag har just suttit och kollat igenon bilderna från Stadsfesten, Musik vid Malån, hemmafesten hos mig och en massa andra grejer i sommar. Och man kan väl säga som så att det blev alldeles för mkt för att jag ska orka skriva nåt nu. Haha.

Men imorgon. Då ska jag nog till och med ge mig på det här med att lägga in bilder.

Hej då. Haha.

BUSY BUSY DAY

Ja jäsiken, jag har inte hunnit skriva nåt förrän nu.
(Jag pratar redan som en äkta bloggare som går och tänker på sin blogg hela dagen.
Och jag fortsätter med det här om att prata om min händelsefulla dag, det verkar vara ett vinnande koncept.)

Jag vaknade som vanligt alldeles försent, utan något som helst minne av att ha stängt av alla fyra alarm (inklusive ett antal snoozar).
Efter dusch och frukost (ingen bild idag heller) satt jag plötsligt återigen i bilen på väg mot stan. Idag dock bara för att byta ett impulsköpt linne till en annan storlek. (Ni vet dom där impulsköpen man gör ibland när man går förbi nåt som ser jättefint ut och så orkar man inte prova, utan köper det direkt och så blir det alltid fel och så hatar man sig själv lite när man står i kön och ska lämna tillbaka det? Jag var SÅ nära på att göra precis så igår. Fast tvärtom. Linnet var ännu finare än jag trodde och satt ännu bättre än jag hade hoppats på, det var bara lite stort. Så istället för retur och självhat så resulterade mitt impulsköp den här gången bara i lite syjobb. Jag tror jag är på väg åt rätt håll.)

Efter snabbsvängen på stan blev det middag och början på vad som hade kunnat bli världens skönaste powernap. En av mina nyfunna vänner här nere, Sabina, ringde och frågade om jag ville umgås medan karlarna skulle på säsongens första isträningen, vilket på dom lät som årets händelse även fast det var deras egen och inte typ.. Skellefteå AIK:s.
Trots att jag var halvsovande och allmänt PMS-ig sa jag att hon gärna fick komma hit efter jobbet, och sov vidare. En timme senare vaknade jag med Timmy bredvid mig och hade återigen sovit alldeles för länge och på helt fel tid på dygnet.
Men efter att ha haft Sabina här några timmar känner jag mig faktiskt lite mindre PMS-ig, och väldigt mkt mindre ensam.
PMS-minskandet kan i och för sig kanske ha något att göra med godiset vi proppade i oss. Men ändå. En bra kväll :)

Apropå ingenting förresten. Den här 3-reklamen som går nu, med en massa folk från olika delar av Sverige som pratar om hur bra 3 är.. Jag DÖR. Jag vet inte riktigt vars han kommer från men PRÄSTEN, han som står i kyrkan och typ läspar lite halverst.. ÅÅÅÅH, jag blir så arg på honom när jag ser den!! Jag vet inte riktigt varför, men jag blir så irriterad av den där reklamen; dialekten, läspandet, hela han! Det är nästan så att han gör mig snäppet mer okristen än jag är.

MEN. Nu börjar CSI. Och SÅ kul tycker jag inte det är att blogga, att jag skippar CSI.
Så jag avrundar här och tycker ändå jag gjorde det bra som skrev så här långt, utan att tycka att det var jobbigt. Även om det gick lite längre än 24 timmar den här gången.
Snart jag ska nog till och med annonsera om att den här bloggen finns. Just nu skriver jag ju liksom bara för mig själv. Fast det är ganska skönt det med. We'll see, we'll see.

Hej då, i alla fall.

DESIGNDILEMMAN

(Påminn mig om att alltid ha stora bokstäver i rubriken.
Det var mkt snyggare än att det blir stor bokstav i början av varje ord.. För jag vet inte hur man ändrar det.
Jag lyckades byta stil på texten och så där, men inte mkt mer. Bilderna vill jag också ha bort, men det vet jag inte heller hur man gör.

Så om någon som kan sånt läser det här och känner för att hjälpa mig med mina heavy problems, säg till.
Chansen är iofs inte så stor, i och med att jag är jättehemlig och inte har sagt till nån att den här bloggen existerar. Allt för att minimera pressen på mig själv, typ.
Men då får jag helt enkelt förlita mig på att typ Ellinor, som lär vara min första besökare, kan sånt här.)

(Nu har jag nog bloggat klart för idag.
Jag vill ju inte ta ut mig.)


(Jag vet inte riktigt om det här inlägget gills, eftersom allt står inom parenteser.. Men ändå. Hejdå.)

PLUSPOÄNG

Coolt, det gick inte ens 24 timmar mellan två första inläggen (TRE nu).
Det här ser ganska lovande ut..

blaha blaha

ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH vad jag är kass på att ha nåt att skriva om.
Men jag gör ett försök. Vad jag har gjort idag, kan jag ju berätta om. Det verkar vara en sån där sak som man bloggar om.

Lika kass som jag är på att blogga, lika händelselös har den här dagen varit.
Eller näe, det har den inte alls. Det känns bara så, när man sover till halv två.
Och det är kanske inte så konstigt att man sover till halv två när man ligger och ser på tv till halv fyra.

I alla fall. Efter havregrynsgröt till frukost (ett till bloggämne! Jag kanske går så långt att jag t o m börjar lägga ut bilder på min frukost..) vid tvåtiden brummade jag ner på stan, lika nöjd som vanligt över att kunna både köra ner till stan OCH parkera i parkeringshuset. Och lika nöd som vanligt över att vara ensam i bilen och få lyssna på min ("skit"-)musik som aldrig annars accepteras.
Efter några timmar på schtan letade jag upp bilen och körde hemåt igen, ett antal kassar rikare och några hundra fattigare. Men what else to do när man får för mkt lön?

Dagen tog faktiskt inte slut där, jag hämtade upp Timmy hemma och for och köpte en lampa till vardagsrummet och spotlights till köket. Och inte nog med det, vi både satte upp allt OCH snabbstädade en sväng. Så nu börjar det faktiskt se lite halvklart ut här!

Imorgon är det förhoppningsvis (beroende på vädret) dags för våran lilla roadtrip till Eskilstuna och PARKEN ZOO!
Dom som följer mitt knappt befintliga skrivande på Apberget kanske trodde att vi var där igår, men vädret var inte med oss. Men som sagt, kanske imorgon. Yeha!
(Annars blir det på fredag.
Och blir det inte då så blir det nästa vecka.
Och blir det inte DÅ så blir det nog inte alls.
Hmm. Låt oss hoppas på bra väder imorgon.)

Men kolla, det här blev ju riktigt långt. Det är nog så här folk får sina bloggar att gå runt. Att bara babbla lite om vad man har gjort under dagen och gå in lite mer detaljerat på en del onödiga grejer, typ frukosten, verkar man ju kunna komma ganska långt på. Och att bara babbla, det är ju inte så svårt.

Så. Nu har jag gjort mig förtjänt av lite popcorn.

HEJDÅ.

rubriktorka i första inlägget

Att komma på att man ska börja blogga är säkert en jättebra idé, om man har jättemkt att skriva om, superfinurliga rubrikidéer, alldeles för mkt tid över och ork att jämt och ständigt sitta och hamra på tangentbordet.
Jag har inte jättemkt att skriva om, och jag tvivlar på att jag kommer ha ork att sitta här och hamra. Däremot har jag en himla massa tid över, så det är inte omöjligt att jag faktiskt tar det här på allvar, i brist på annat.
Men ikväll har jag nog inget av ovanstående; inget viktigt att kungöra, uppenbarligen ingen snitsig rubrik på lager, inte överdrivet med dötid och verkligen ingen motivation, när Timmy sitter och spelar dator och bara väntar på att bli störd.

Dessutom är jag halverst inne i Sex and the City så det här blir nog långt ifrån ett bra inlägg.
(Sex and the City som just nu konstant - och väldigt väldigt smärtsamt - påminner mig om att jag en gång i tiden, inte särskilt länge sen, ägde hela boxen, men nu tappat bort den. Hela boxen, alla säsonger, varenda liten dvd-skiva och alla typ 100 avsnitt eller vad det är. Jag fattar inte vem som lyckas med sånt. Piss piss piss.)

Anyhoooo. Det här var som sagt mest ett sånt där jag-har-egentligen-inget-att-säga-men-måste-ju-skriva-nånting-för-att-få-till-ett-första-inlägg-inlägg. Men det kanske är lika bra, då lägger jag ju ribban ganska lågt.

Så jag avrundar här, och hoppas på att motivationen för att hålla den här bloggen levande finns kvar imorgon.

HEJ DÅ.

RSS 2.0