HEJ BARA!

Åh min gud vad tiden går fort.
Jag har varit lite upptagen med att spontanöverraska mor och far på Arlanda och hängt med till Blekinge, fixat till lägenheten som aldrig blir klar hur mycket man än fixar, sett SATC 2 med Sabina (alla som tycker att den filmen inte var så mycket att hurra för kan dra något gammal över sig och sedan bara vara tyst), fått utökad tjänst på jobbet i samband med att vi öppnar ny butik i Kvarteret Igor (tack Tove, I owe you big time), jobbat sista dagen med Kim som slutar efter sin semester som börjar precis efter min slutar (ledsen gubbe) och pysslat med en hel del annat som jag har varken ork eller tid att komma på nu.

Imorgon bär det av till Turkiet, och jag har inte börjat packa än.
Tåget till Stockholm och älskade tjejerna går klockan tio imorgon och om ni undrar varför jag sitter här istället för att packa så är det för att Timmy och Roffe tittar på UFC och jag har intalat mig att packningen är avklarad på tio minuter.
I övrigt har vi haft en förträffligt trevlig midsommar med grill på balkongen (trots att vi inte får ha any kind of grill där), lite öl och väldigt trevligt väder. Och snart blir det väldigt trevlig efterrätt, men självklart inga jordgubbar eftersom man inte kan förvänta sig att få tag på det när man går och handlar midsommarmaten en halvtimme innan stället stänger.

Vi kommer hem från Turkland natten till nästa söndag, då är det raka vägen hem till Josse för några timmars sömn, sedan tåget till Västerås för lite byte av bagage och puss på Timmy, och sedan är det raka vägen tillbaka till Arlanda för att flyga hem till Skellefteå. Där väntar en vecka med Stadsfesten, återseende av kära vänner och bara mys.
It will äga.
(Nu vet ni alltså var jag befinner mig ifall jag inte skriver någonting här, vilket alltså inte är särskilt troligt.)

Tack förresten till Åkesson södra för trevlig minisemester i Karlskrona!

Hej då.

BTW

Ifall någon undrar hur det såg ut när jag invigde mina alldeles för höga skor utan att dö, så såg det ut så här:



I och för sig satt vi mest på Bill & Bobs uteservering den kvällen, så jag har ju inte direkt sprungit omkring inne på BMB med dem.
Men nu vet jag i alla fall att de går att gå i.
Och det är ju bra.


Hej då.

I'M BAAAAACK

Nu har jag nog slagit rekord i frånvaro här.

Jag har istället blivit inlåst i lägenheten (två lås varav ett bara går att låsa/öppna från utsidan = klättra ut genom fönstret), köpt världens största tv med massa coola funktioner som jag inte förstått än, invigt balkongen med Sabina, fått en symaskin i födelsedagspresent(!?), blivit glad för Timmys skull då han fick lägenheten på Bomans såld för mycket mer än vi vågat hoppas på, fått en jordgubbsplanta av Timmys föräldrar och lyckats ha ihjäl den, planterat blommor på balkongen men haft ihjäl dem också, peppat för utlandet, fått present på posten från världens bästa vän, börjat känna mig väldigt hemma här trots att det fortfarande står kartonger lite här och där (och även ett gäng hos Timmys mormor), och slutligen invigt ett par alldeles för höga skor utan att dö.

Nu ska jag fortsätta min lediga dag med att äta sen lunch på balkongen, kanske köra iväg lite kartonger och skräp när Timmy kommer hem med bilen och kanskekanskekanske ta en promenix lite senare om värmen lugnar ner sig (please don't).

Hej då.

RSS 2.0